Eten bij ons in de kas….

Een restaurant voor de koningin van de groente. Uniek en apart bij de boer op het land, een aspergeboer welteverstaan, dus verser dan vers!

Een samenwerking, ontstaan door een jarenlange relatie tussen aspergeboerderij de Weerd en Zaal Restaurant Reimink in Heeten.

Genieten van alles dat het land ons biedt (van grond naar de mond) op een Bourgondische wijze.

Lange tafels vol met lekkernijen, uiteraard asperges maar ook o.a. vers lamvlees, Sallandse beenham en nog veel meer. Terplekke bereidt. Dit alles vergezeld door zorgvuldig geselecteerde wijnen maar uiteraard ook een goed glas bier. Laat u verrassen door Fam. de Weerd en Jim Jäger, chefkok Reimink.

Dingen die u kunt verwachten:

U bent om 15.00 uur aanwezig bij de kas van Familie de Weerd, Velsdijk 1A, 8124PN Wesepe. We starten met een touringcar een tour langs de aspergevelden en een bezoek aan het familiebedrijf van Familie de Weerd waar u vervolgens een heerlijk glas met bubbels krijgt en een gerechtje uit de wok van Wim Roescher.

Vervolgens neemt u plaats in de kas aan een tafel van maximaal 100 personen waar wij heerlijke gerechten zullen serveren zoals:

Heldere aspergebouillon/ Asperge met lamsbout, vers gerookt met mint jelly/ Asperges gegrild op een verse salade met gerookte kip/ Swarzwalderschinken met asperges/ Traditioneel Sallandse beenham met hollandaise saus/ Aspergemousse met suikerbrood en bolletje ijs (huisrecept familie de Weerd).

€ 52.50 p.p. (inclusief drank)