Asperges met pata negra en gerookte zalm

Benodigdheden: (ca 4 personen) Bronvermelding van Knorr

2 kilo AA asperges
5 gr bieslook
Phase with Natural Butter Flavour
100 gr doperwten
100 gr tuinbonen
150 gr  gerookte zalm
50 gr pata negra
1 dl Knorr Garde d’Or Hollandaise Saus
5 takken salad pea
Zout en peper

 Bereidingswijze:

Asperges: Schil en kook de asperges met wat zout. Na de kooktijd de pan van de warmte bron en laat 15 minuten in het vocht dtaan. Snijd de bieslook. Maak de asperges af met Phase en bieslook.

Garnituur: Blancheer de doperwten en de tuinbonen. Dop de tuinbonen en verwarm ze samen met de doperwten. Breng ze op smaak. Snijd de zalm in blokjes en de pata negra in dunne plakjes.

Saus: Verwarm de Hollandaise en giet deze in een sifon. Zet de sifon onder druk met een patroon en houd deze au bain-marie warm.

Opmaak: Leg de asperges op borden. Schep de doperwten en de tuinbonen erbij. Verdeel de gesneden zalm en de ham en maak het gerecht af met de Hollandaise saus en takjes salad pea.